Hoe werkt videodaten in Amsterdam? 👨‍💻

Ben jij op zoek naar een relatie, een vlam of een snelle klik? Ben jij wel klaar met al die dating apps en teleurstellende dates? Of heb jij gewoon zin in een interessant gesprek, maar heb jij minder zin om de deur uit te gaan? Probeer dan eens een keer het videodaten in Amsterdam. Videodaten volgt hetzelfde raamwerk als speeddaten. Tijdens een sessie zul je ongeveer 10 tot 15 singles spreken. De gesprekjes duren rond de 3 à 5 minuten. Wil jij wel meer weten over jouw gesprekspartner? Dan kun je dat direct na de speeddate laten weten.

Zo kun je meteen een tweede date plannen. Het allermooiste? Al dit is makkelijk te doen vanaf jouw eigen keukentafel, bank of jouw favoriete loungeset. Zo hoef je dus niet Amsterdam in om een leuke single te ontmoeten. Het enige dat je nodig hebt is een laptop, telefoon of tablet met een werkende internetverbinding. Je hoeft geen speciale programma's te downloaden, dus je kunt binnen enkele minuten beginnen! Daten was nog nooit zo makkelijk!

Klaar voor de start? 🎽

Je hebt je aangemeld en je zit klaar om over 10 minuten jouw allereerste gesprek te beginnen. Je checkt nog even snel of je een drankje hebt ingeschonken en je zorgt er alvast voor dat jouw webcam of camera écht werkt. Daarna kijk je nog even naar je reflectie en doe je jouw haar goed. En daar is het; het bericht dat jou vertelt dat het event van start is gegaan en dat je date klaar zit. Een beetje nerveus klik je op het icoon, waarna je wordt doorverbonden. Je ziet de eerste glimp van jouw date. Maar wat doe je nu?

De eerste zin

Hoe begin je nu eigenlijk een gesprek van 3 minuten? Je bent niet de enige die zich dat afvroeg. Daarom zijn er een groot aantal tips en tricks te vinden op het internet. Ben je nog steeds niet helemaal zeker van je zaak? Zoek dan een aantal leuke ijsbrekers en vragen op. Zo komt het gesprek zeker op gang. Voordat je het door hebt zal de 1e ronde voorbij vliegen! Besluit snel of je je date nog een keer wilt spreken en klik direct door. Jouw volgende date zit alweer klaar.

Dat was het al, maar wat nu?

Aan het einde van het event zal je in de meeste gevallen een mail of bericht krijgen waar al jouw matches in staan. Zo kun jij contact opnemen met je matches (en zij met jou natuurlijk). Plan nog een online date of spreek af op een leuke plek in Amsterdam! Alles kan!

Hoe werkt het matchen?

Zowel bij offline speeddaten als bij videodaten werkt het matchen hetzelfde. Beide singles vullen in of ze iemand beter willen leren kennen, en als het voor beiden een ‘ja’ is dan is het een match. Kort na het evenement ontvang je een e-mail waarin de voornamen en e-mailadressen van jouw matches staan, zodat je direct actie kunt ondernemen. Het kan zijn dat je één match hebt, maar het kunnen er ook meerderen zijn. Er zit immers geen limiet aan het aantal ja’s dat je mag invullen.

Na de match kunnen jullie zelf bepalen hoe jullie elkaar beter willen leren kennen. Ga bijvoorbeeld nog eens videobellen, maar dan wat langer. Als jullie echt nieuwsgierig zijn naar elkaar kunnen jullie natuurlijk ook direct een date in real life afspreken. Why not?

Wanneer gaat een evenement niet door?

Iedere deelnemer schrijft zich van tevoren bij ons in voor een videodating evenement. Hierdoor hebben wij een redelijk idee van het aantal deelnemers dat tijdens het videodaten aanwezig is. Het evenement gaat door wanneer ten minste 5 mannen en vrouwen zich hebben ingeschreven. Bij minder deelnemers wordt het evenement dus geannuleerd. We kunnen niet garanderen dat alle mensen die zich in hebben geschreven ook daadwerkelijk online komen, daar hebben wij verder geen invloed op. Omdat het een gratis evenement betreft, kan het zijn dat sommigen toch nog op het laatste moment ervoor kiezen om niet deel te nemen. Hartstikke zonde natuurlijk, want wat heb je nu eigenlijk te verliezen? Het kan ook zomaar voorkomen dat er veel meer deelnemers online komen dan verwacht, wat altijd een leuke verassing is. Met meer deelnemers heb je namelijk grotere kans dat jij die ene speciale persoon ontmoet!

Wat voor informatie krijgen andere deelnemers van mij te zien?

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens. Tijdens het videodaten krijgen jouw videodates alleen jouw voornaam door. Mocht de digitale vonk overslaan en jullie willen elkaar graag beter leren kennen, dan klikken jullie beiden op de knop ‘ja, ik wil graag verder praten’. Wanneer de wederzijdse match er is, ontvangen jullie beiden elkaars e-mailadres. Op deze manier ontvangen alleen de dames of heren waar jij geïnteresseerd in bent, jouw contactgegevens. Het voorzetje is nu gezet, en de rest is aan jullie! Wie zal de eerste stap zetten en een mailtje sturen? Wij adviseren om direct door te zetten wanneer je een goed gevoel bij iemand hebt. Zo borduren jullie voort op het leuke contact wat jullie hadden, en wie weet wat er verder nog kan opbloeien!

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €24,98