Veel gestelde vragen over speeddaten

Heb je een vraag over het speeddaten ❓ Check dan eerst hier de vragen.

Wat is het voordeel van speeddaten?

Met speeddaten ontmoet je in een korte tijd meerdere mensen die net als jij op zoek zijn naar een leuke partner. Een eerste indruk zegt al heel vaak iets over of je iemand aantrekkelijk of leuk vindt, en op de avond van de speeddates praat je natuurlijk met veel meer en verschillende potentiële dates dan een avondje in de kroeg!

Kan ik met iemand samen komen speeddaten?

Indien je komt speeddaten vind je dit misschien wel wat eng en ben je erg zenuwachtig. Daarom is het geen probleem als je samen met een vriend of vriendin komt, om over die eerste drempel heen te stappen. Hij of zij moet dan wel ook de intentie hebben om te komen speeddaten dus je schrijft je dan samen in en betaalt beiden inschrijfgeld.

Waar komt het speeddaten vandaan?

Speeddaten is oorspronkelijk bedacht door Rabbijn Yaacov Deyo, een man uit Los Angeles. Hiermee wilde hij specifiek Joodse vrijgezellen helpen om een partner te vinden. Deze manier van daten werd aan het einde van de twintigste eeuw een groot succes en wordt daarom nu over de hele wereld gebruikt om singles hun toekomstige partner te laten ontmoeten.

Meer dan 90% kans match

Tijdens de speeddate avonden is er 90% kans dat je er een match aan zult overhouden. Dit is heel hoog. Daarbovenop werken wij met matchgarantie, wij willen sowieso dat jij mensen tegenkomt die jij leuk vindt. Dit betekent dat als jij geen enkele keer ‘ja’ hebt ingevuld op het formulier, je gratis nog een avond mag komen speeddaten om wel de single van je dromen tegen te kunnen komen.

Wat gebeurt er na de avond?

Nadat je hebt aangegeven op je kaartje wie je wel beter zou willen leren kennen, gaan wij kijken of je een match hebt. Binnen 24 uur nadat het evenement afgelopen is, ontvang je een ‘matchmail’ van ons. Hierin staat de voornaam en het e-mailadres van je match en je match ontvangt dezelfde gegevens van jou. Zo kan een van jullie initiatief nemen en contact opnemen.

I am an expat, can I join as well?

Yes, you are welcome to sign up for a fun speed date at our special Expat evenings in Amsterdam. Here, you will find other expats looking for a date or Dutch singles who would like to meet you. It is also possible to join a regular event. Make sure to ask the host how everything works. Have fun!

Speeddates vanaf €24,98